Back to All Events

Åpning av “Mangfold & Identitet"

  • Tvibit Parkgata 27 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
strivingWEB.jpg

Vi HAR BEDT ungdom og unge voksne bosatt i Tromsø Å fortelle hva de forbinder med begrepene mangfold og identitet. Det betyr at vi vil vite hva ungdom og unge voksne mener gir uttrykk for mangfold i det samfunnet de lever i.

Vi ville vite hvem som bidrar til mangfoldet og hvordan kommer dette til uttrykk og hvordan ser vi eksempler på mangfold i det daglige livet i Tromsø. Videre ville vi lære hvordan ungdom og unge voksne definerer sin egen eller andre identitet. Hvem viser sin identitet og hvordan gjør de det? Hvor viktig er det å være bevisst sin egen identitet og å vise den. Hvordan viser du din egen identitet og hvordan vil du at din identitet skal oppfattes.

Resultatet vises på utstillingen “Mangfold & Identitet” på Tvibit under festivaluken.

Earlier Event: November 7
Snakk med ungdom om sex
Later Event: November 7
Film: FREEHELD