Back to All Events

Film: MY OWN PRIVATE IDAHO

  • Verdensteatret Kino Storgata 93B Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

MY OWN PRIVATE IDAHO (1991)
Regi: Gus van Sant
Manus: Gus van Sant
Medvirkende: River Phoenix, Keanu Reeves, James Russo

Mike (River Phoenix) og Scott (Keanu Reeves) er bestevenner fra to forskjellig verdener, men som begge finner hverandre i en kald og kynisk tilværelse hvor de livnærer seg som prostituerte. Den rotløse Mike er på jakt etter sin mor og rikmannssønnen Scott har kommet på kant med sin far og har brutt all kontakt med familien. I denne roadmovien, skrevet og regissert av Gus Van Sant, følger vi de to guttene på reise fra Portland til Italia på leting etter Mikes mor. Men det er også en indre reise, ikke minst for Mike, etter hvert som hans vennskap med Scott utvikler seg til kjærlighet.

Earlier Event: November 13
Skeive i fjæra