Back to All Events

Sjekkpunkt

  • Scandig Grand Hotel Tromsø Storgata 44 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Helseutvalgets Sjekkpunkt tilbyr hurtigtester for hiv, syfilis og noen ganger også hepatitt C. Det er alltid gratis og anonymt. 

Man trenger ikke å bestille time, registrere seg eller betale, og vi håper å gjøre ditt besøk på Sjekkpunkt så behagelig som mulig. Hos oss møter man vennlige menn som enten er ansatte eller frivillige. Vi er ikke leger eller helsepersonell, men er skolerte til å ta testene og til å gi god oppfølging. 

Stikk i fingeren og svar på ett minutt

Testene som benyttes hos Sjekkpunkt fungerer ved at man får et lite stikk i fingeren. Bloddråpen som kommer fram på fingeren puttes i en liten beholder med væske, og etter ett minutt kommer én eller to til syne: Én prikk betyr at man ikke har en infeksjon, to prikker betyr at man mest sannsynlig har en hiv-infeksjon.

For alle menn som har sex med menn

Sjekkpunkt er et tilbud om test for hiv og andre infeksjoner, for menn som har sex med menn. De du møter på Sjekkpunkt, som utfører testene, er selv en del av denne gruppen.

Earlier Event: November 12
PARADE
Later Event: November 12
Få varmen etter paraden