Back to All Events

PARADE

  • Nerstranda Senter Tromsø Norway (map)

VELKOMMEN TIL PRIDE-PARADE I TROMSØ!
BURES BOAHTIN PRIDE-VÁZZIMII ROMSSAS!
WELCOME TO THE TROMSØ PRIDE PARADE!
BIENVENID@S AL DESFILE DE ORGULLO EN TROMSØ!

I fjor hadde vi parade for første gang i historien med 320 deltakere. I år gjentar vi suksessen lørdag 12. november når vi arrangerer en skikkelig fargerik parade gjennom Tromsøs gater. Vi inviterer alle lag, foreninger, klubber, politiske partier, bedrifter og vennegjenger til å bli med i paraden for å feire mangfoldet i Tromsø. Vi vil ha masse farger, varme og lys i toget og oppfordrer alle til å slippe fantasien fullstendig løs. Hele regnbuen skal være med.

Du som er liten eller stor, mann, kvinne, transperson, høy eller lav, tjukk eller tynn; bli med å lage tidenes mest fargerike og mangfoldige parade midt i Storgata

Det er tid for å hoste opp det du har av fantasi og glede allerede nå for å gjøre paraden til tidenes skue i Ishavsbyen. Du kan melde deg på paraden på epost arcticpride@foreningenfri.no eller bare møte opp i tide før avmarsj.

Later Event: November 12
Sjekkpunkt