Back to All Events

Storslagen filmfest


  • Verdensteatret Storgata 93B Tromsø Norway (map)
Birdcage.jpg

Vi lager skikkelig filmfest sterkt inspirert av filmen “The Birdcage” (I lånte fjær) og hygger oss med fine folk, herlig DJ og sprudlende bobler.

Som del av mini-filmfestivalen under Tromsø Arctic Pride har vi gleden av å vise den hysteriske komedien “The Birdcage” med Robin Williams, Nathan Lane og Gene Hackman i hovedrollene. Denne filmen fra 1996 er basert på den franske filme “La Cage aux Folles” fra 1978, men nå er handlingen lagt til Miami. 

Her er det duket for store latterbrøl, hevede øyebryn, høye hvin, flott musikk, og en ustyrtelig morsom historie - alt gjort på en gjennomført camp måte. Dette skal bli opptakten til en fest hvor vi feirer oss selv og Tromsø Arctic Pride, og vi oppfordrer folk til å kle seg flott, lekkert og fjongt - alt i tråd med filmen.

En DJ sørger for musikk som setter oss i fantastisk stemning og alle med billett til filmen får sprudlende bobler til en hyggelig pris. Bli med på en fantastisk fest, som også blir et morsomt vorspiel til lørdagens store Pride Party i Teaterkafeen på Hålogaland Teater.

Earlier Event: November 11
Film: THE BIRDCAGE