Back to All Events

Debatt

  • Tvibit Parkgata 27 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Velkommen til debatt om unge og skeive på flukt fra sine hjemland. Hvordan tar vi imot unge flyktninger som flykter både fra krig og elendighet, men også fra et liv hvor de ikke kan leve ut sin kjærlighet?

Vi møter en ung syrisk mann som har flyktet til Norge. Etterpå blir det debatt med representanter fra Amnesty, de politiske partiene i Tromsø og en Støttegruppa for asylsøkere i Tromsø. Debatten er i regi av Amnesty Nord-Norge.

Møt Raed Basha som kom til Norge i samtale med regionleder Ole-G. Solheim, Amnesty. Det blir innlegg ved Beate Ekeløve Slydal, rådgiver i Amnesty International og Hanne Stenvaag, Støttegruppa for asylsøkere i Tromsø

Debattdeltagere:
Anni Skogman, gruppeleder Tromsø FrP, Jarle Heitmann, gruppeleder Tromsø ApBeate Slydal, Amnesty og Hanne Stenvaag, Støttegruppa for asylsøkere i Tromsø

Debattleder er Susanne Demou Øvergaard, generalsekretær i Skeiv verden.

Debatten er åpen og gratis for alle.

Musikalsk innslag