Back to All Events

Snakk med ungdom om sex

  • Auditorium 1 Teorifagbygget, UIT Tromsø, Troms, 9019 Norge (map)

Er du lærer eller underviser og skal snakke med ungdom om seksualitet, bør du delta på det unike kurset “UKE 6” som Sex & Politikk holder under Tromsø Arctic Pride.

"UKE 6" er et gratis seksualitetsundervisningsmateriell til arbeid med relevante kompetansemål i flere fag, med mål om å fremme trivsel og bekjempe mobbing. Materiellet byr på utprøvde og kvalitetssikrede metoder og øvelser - klare til bruk og med et fokus på at elevene skal oppleve emnene, eksemplene og språket som relevant. Materiellet er primært rettet mot grunnskolens 1.-10. trinn, men kan også benyttes av andre som underviser eller tar opp spørsmål rundt seksualitet med barn og unge.

Sex og Politikk har tilbudt dette materiellet siden 2010 og har i denne perioden sett en stor økning i deltakelsen.

Kurset tar utgangspunkt i en gjennomgang av materiellet og bruk av dette til å drive seksualitetsundervisning.

Formålet med “UKE 6" er å bidra til lett tilgjengelighet til kunnskap om seksualitet og handlingskompetanse i seksuelle situasjoner og relasjoner for unge. Et annet mål er å gi undervisere et gratis og lett anvendelig materiell til undervisning om seksualitet, i tråd med mål i læreplaner, til generell del av læreplanverket og opplæringsloven.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på uke6@uke6.no eller kontakte rådgiver Luca Dalen Espseth på telefon 416 167 45.

 

Earlier Event: November 7
Offisiell åpning
Later Event: November 7
Åpning av “Mangfold & Identitet"