Back to All Events

Ungdomskonsert med Intetskjønn

  • Tvibit Parkgata 27 Tromsø Norway (map)

Starter kl 18:00

Tromsø Arctic Pride og Tvibit presenterer: Intetskjønn på Tvibit

I forbindelse med Tromsø Arctic Pride arrangerer festivalen sammen med Tvibit en konsert med bandet Intetskjønn for alle under 18 år.

SKEIV QUEER PUNK: Som en eksploderende menskropp spyr Intetskjønn sin mistro til heteronormativiteten gjennom skriking, dansing og aggressiv queerpunk. Med sin musikalske mirakelkur vil de helbrede verden for transfobi, sexisme og alle kjipe normer rundt oss. Dette gjør de med låter om å knuse patriarkatet, bryte det binære kjønnssystemet og suge ti pi** om dagen i ti år. Alt som er dritt skal angripes, vrenges og henges opp på veggen – kanskje til og med du.


Gratis arrangement for alle under 18 årEarlier Event: November 8
Fucking Åmål
Later Event: November 8
Skeiv historie i nord