Back to All Events

PrideParty - Klubb Lollipop


  • Clarion Hotel The Edge Kaigata 6 Tromsø Norway (map)
Lollipop.png

Starter kl 22:00

Årets festival avsluttes med den største pride-festen vi har hatt i Tromsø!

Vi henter Klubb Lollipop fra Oslo og sammen med dere gjør vi festen på Clarion Hotel The Edge til den kuleste vi har hatt i Tromsø og feirer at kjærligheten er for alle!

Kjøp billetter her

Klubb Lollipop er Marianne og Monica. De har en egen forkjærlighet for skamløse hits, sjangerblanding, ting som blinker og lyser i mørket, allsang og ekstremt godt humør. Klubb Lollipop er som vorspielet du ikke vil at skal ta slutt. Du vet når alle favorittlåtene dine kommer som perler på en snor og du tenker at nå har jeg jammen the time of my life! Flaks at denne festen varer hele natta og at nettopp du skal komme!

Klubb Lollipop har skapt elektrisk stemning på Øyanatt, på Slottsfjell, på Rockefeller, på Sentrum Scene, i Oslo Spektrum, på tøysete kjendisfester, på awardshows, i bryllupet til Jenny og Finger’n, i bryllupet til onkel Geir og tante Britt, i en nedlagt bunkers – ja til og med Mette Marit er fan! Felles for alle kveldene er entusiastiske folk, high fives, godstemning, 90-talls hits, old school hip hop, og om alt går riktig, en liten svingom innom Backstreet Boys og Ole Ivars. Det eneste som er sikkert er at alt kan skje. Og at det blir usaklig gøy da.

Earlier Event: November 10
PrideShow - WILLAM & The Villbergs
Later Event: November 11
Fucking Åmål