Back to All Events

Hvor skeiv er retten

  • Clarion Hotel The Edge Kaigata 6 Tromsø Norway (map)
Hvor skeiv er retten.jpg

Starter kl 17:00

JUSS I SKEIVE FAMILIER: Mange av oss lurer på om jussen er lik for oss som er skeive. Advokat Halvor Frihagen ser på familie- og arverett, hvilke rettigheter transpersoner har og forteller om det finnes andre regler for oss som er skeive.

Halvor Frihagen er advokat og har jobbet med arv, familie- og barnerett i snart 17 år. Han har alltid interessert seg spesielt for familiene som ikke passer inn i normen, og sett på løsninger for skeive familier. Han er også spesielt opptatt av barn og barns rettigheter og er opptatt av å se barnets perspektiv i sakene han arbeider med.

Frihagen er medlem av Transgender Europe Legal Network, Advokatforeningens lovutvalg for asyl- og flyktningerett og er på UD's liste over advokater med spesiell kunnskap om barnebortføring. Han er dessuten politisk nestleder i FRI.

Earlier Event: November 10
Pride Night Tromsø
Later Event: November 10
PrideShow - WILLAM & The Villbergs