Back to All Events

PrideShow - WILLAM & The Villbergs

  • Clarion Hotel The Edge Kaigata 6 Tromsø Norway (map)
PrideShow.jpg

Starter kl 20:00

Willam og The Villbergs kommer til Tromsø Arctic Pride!

Vi feirer at vi arrangerer Tromsø Arctic Pride for femte gang med å gi dere et show byen og Nord-Norge aldri har sett maken til tidligere.

Kjøp billetter her

Billett til showet inkluderer inngang til festen etterpå. Aldersgrense 18 år

Willam er en amerikansk skuespiller, drag queen, modell, YouTuber, artist og forfatter, best kjent for sin rolle i Ryan Murphy´s tv-serie Nip/Tuck og sin deltakelse i sesong 4 av RuPaul´s Drag Race, der hun endte med å bli den eneste deltakeren noensinne til å bli diskvalifisert for brudd på reglene.

Willam regnes som en av verdens største drag queens med rundt 850.000 følgere både på Instagram og på YouTube. Hun er i tillegg kinoaktuell i filmen “A Star Is Born”.

Hun har samarbeidet med flere av de største i bransjen som Courtney Act, Detox og Vicky Vox, vært med i TV-serier som The District, Boston Public, Cold Case, The Shield, My Name Is Earl og nevnte Nip/Tuck, samt vært med i blant annet Rihanna´s musikkvideo til låten S&M og lyric-videoen til Lady Gaga's Applause.

Hun har også skrevet boken Suck Less: Where There's a Willam, There's a Way.

Kontroverseriell til tross, Willam er en unik artist!

Kjøp billetter her

The Villbergs er tidligere kjent som Duo Raw og er best beskrevet som designere, muses, performers og globetrottere, og leverer spektakulære sceneshow. De befinner seg mellom moteindustrien, den kunstneriske kulturscenen og klubbverdenen.

De ble nettopp presentert i italienske Vogue med en stor fotoartikkel.

The Villbergs har turnert hele verden med sine spesielle show som er en fryd for øyet og øret. Kreasjonene de lager har vakt oppsikt verden over og musikken de lager spilles ofte på de største klubbene i verden.

Earlier Event: November 10
Hvor skeiv er retten
Later Event: November 10
PrideParty - Klubb Lollipop