Back to All Events

Everybody Is Talking About Jamie

  • Aurora Kino Fokus Grønnegata 100 Tromsø Norway (map)

Starter kl 17:30

Musikalen som har tatt West End med storm!

Everybody is Talking About Jamie er basert på en sann historie og har vunnet flere priser og samlet fem stjerner fra flere kritikere. Jamie New er 16 år og passer ikke helt inn og er livredd for fremtiden. Med god støtte fra moren og venner ender han opp med å overkomme fordommer, vise bøllene hvem han er og kommer seg ut av mørket til rampelyset!

John McCrea, Josie Walker, Tasmin Carrol, Lucie Shorthouse og Phil Nichol leder et ensemble på 24 personer og et band på 8 personer som vil ta pusten fra deg. Med en høy wow-faktor er dette en musikal som er morsom, feelgood og en fantastisk hit blant publikum og anmeldere!

Vinner av hele tre WhatsOn Stage priser, inkludert beste nye musikal og nominert til hele fem Olivier priser.

Kjøp billetter her

Earlier Event: November 6
En fantastisk kvinne
Later Event: November 6
Pinkwashing - hva er greia?