Back to All Events

Happy Together

  • Verdensteatret Kino Storgata 93B Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

HAPPY TOGETHER (1997)
Regi: Wong Kar-wai
Manus: Wong Kar-wai
Med: Leslie Cheung, Tony Leung, Chang Chen

Yiu-Fai og Po-Wing kommer til Argentina fra Hong Kong og legger ut på en lang og merkelig bilferie. Raskt merker vi at det er noe som skurrer og forholdet deres bare flyter av gårde, uten at noen av dem har kontroll.

Yiu-Fai er frustrert og begynner å jobbe på en tango-bar slik at han tjene penger til billetten hjem til Hong Kong. Når så Po-Wing en dag kommer hjem, forslått og blodig, viser Yiu-Fai omtanke, men han er ute av stand til å gå intimt og nært inn i forholdet igjen. Når alt kommer til alt er Po-Wing egentlig ikke klar for å binde seg eller gå helt og holdent inn i et forhold.

Yiu-Fai har fått jobb på en kinesisk restaurant og treffer etter hvert den vakre og ungdommelige Chang fra Taiwan. Yiu-Fais liv får en ny og levende retning, mens Po-Wings liv er en bitter kontrast til den tidligere partner.

Happy Together er blitt en klassiker både på skeive filmfestivaler og andre festivaler, og står sterkt som en av de beste skeive kvalitetsfilmene fra årene før 2000.

Earlier Event: November 9
Regnbuemesse
Later Event: November 9
Konsert med Ohmwork