Back to All Events

Sniktitt på “Tobias og dagen det smalt"

  • Hålogaland Teater Teaterplassen 1 Tromsø, Troms, 9007 Norway (map)
Webbanner_Tobias.jpg

Velkommen til en sniktitt på "Tobias og dagen det smalt" med Rimfrost Teaterensemble. Dette er et spesieltilbud for deltakere på Tromsø Arctic Pride. Etterpå blir det en samtale med aktørene.

Tobias har nesebloddytta Gøran - skolens skumleste gutt - fordi han ikke fikk være med og leke med guttene.

- Ingen jenter får være med!, sier Gøran. Men Gøran vet ikke at Tobias ikke er Cecilie som han ser ut som. Ikke en gang mamma og pappa vet det. Bestisen Pauline og den usynlige dinosaureksperten Konrad prøver å hjelpe Tobias, likevel føles det like ille som da meteoren krasjet inn i jorden og dinosaurene døde. Men noen ganger er det kanskje nettopp et meteorkrasj som må til før ting kan bli bra igjen.

"Tobias og dagen det smalt" er basert på intervjuer med barn om temaet barn og kjønnsidentitet, og med personer født i feil kropp om deres barndom. Forestillingen har premiere 23. november på Hålogaland Teater.

Earlier Event: November 11
Parade
Later Event: November 11
Bound