Back to All Events

Parade

  • Stortorget Stortorget Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Parade12.jpg

For fjerde år på rad skal vi arrangere Tromsø Arctic Pride. I år vil vi ha DEG med for å feire kjærligheten og mangfoldet i solidatitets-byen Tromsø lørdag 11. november kl 14:00.

Lørdag 11. november klokken 14:00 går pride-­paraden fra Stortorget. Her møter du alle som vil feire mangfoldet i Ishavsbyen. I år er det viktigere enn noen gang at mange deltar og viser at Tromsø er en by som ønsker mangfoldet velkommen.

Det blir underholdning, taler og overraskelser. Etter paraden samles vi på Prelaten for å få igjen varmen.

Av praktiske hensyn ber vi grupper melde seg på paraden i forkant slik at vi kan ordne deltakerne i seksjoner. Vis at dette er en feiring av mangfold og glede og kle deg i noe varmt og fargerikt. Vis at du er der! Meld deg på til arcticpride@foreningenfri.no.

Du blir vel med?

Earlier Event: November 10
Tidenes MGP-Quiz og Fest