Back to All Events

Tidenes MGP-Quiz og Fest


  • Café Circa Storgata 36 Tromsø, Troms, 9008 Norge (map)
OleChristian.jpg

OBS! Arrangementet er flyttet til Café Circa! Vorspeil på Lugar 34. Husk at quizen begynner klokken 21:00 PRESIS på Café Circa!

Ta med deg venner av alle slag og kom på Grand Prix Quiz. Her kan alle delta uansett kunnsakpsnivå. Har du ikke noe lag så joiner du et. Innimellom quizen blir det gjensyn og gjenhør med klassikere du ikke ante du likte. Og du, det blir selvsagt Sparboe Spesial med uante mengder glitter, glamour og grusomheter.

Quizmaster, festmaster og VJ er NRKs ubestridte MPG-nerd, Ole Christian Øen. Han er også er kommentator forMGP i NRK radio med eget nerdeprogram og er Radio Norges egen hushomse. Han borger for høy kitch-faktor, strålende musikalske innslag og masse tull og tøys - koblet med store mengder fakta.

Hvert lag betaler 20 kroner i deltakeravgift og det er max 5 personer per lag (4 kr/person). Det vanker flotte premier til vinnerne!

Velkommen til en uforglemmelig aften! 

Earlier Event: November 10
Kunsten å være syndig
Later Event: November 11
Parade