Back to All Events

Informasjonsmøte om PrEP, PEP og SOI

  • Sosialmedisinsk senter Søndre Tollbodgate 7 Tromsø, Troms, 9008 Norge (map)
PrEP.jpg

Lurer du på hva PrEP og PEP er og om det kan være noe for deg? Har du hatt en glipp seksuelt? Om man har vært utsatt for en risikosituasjon kan PEP gis som medisin som kan hindre at hiv-viruset ikke får kommet inn i cellene og reprodusert seg.

Det er mange spørsmål rundt PrEP og hvem som bør ta denne medisinen mot hiv-viruset. Vi tilbyr noen av svarene. Seksjonsoverlege Vegard Skogen på UNN og leder for Helsetjenesten på Helsetjenesten, Sosialmedisinsk senter gir deg oppdatert og nyttig informasjon i uformelle omgivelser. 

PrEP-bruker og aktivist Torgeir M. Landaas kommer og forteller om sine erfaringer med PrEP, og hvorfor han mener det fungerer. Han er medlem og frivillig i HivNorge og initiativtaker til Facebook-gruppen «PrEP – Nye veier til HIV-forebygging og sex» og har holdt foredrag om PrEP i flere land.

Earlier Event: November 7
Bound
Later Event: November 8
Slik blir din nye skeive hverdag