Back to All Events

Konsert med Ohmwork

  • Tvibit Parkgata 27 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)
Ohmwork.jpg

Ohmwork spiller for første gang på Tvibit! 9. november blir det en skikkelig hardrock-konsert du sent vil glemme! Ohmwork spiller eget materiale, fra Storm Season (2014), ShadowTech (2015) og ikke minst mange låter fra deres nye utgivelse, Alyssa Drone (slippdato: 20. oktober på alle digitale plattformer og som 2LP og CD.)

Kryp spiller support!!

Ohmwork er en powertrio fra Tromsø som spiller hard rock/metal. Stilmessig kan man forestille seg at bandet har den ene foten i sent 70-tall og den andre i 2017. Bandet karakteriseres som høyt og kraftfullt i sitt musikalske uttrykk, ispedd mye melodiøsitet.

Bandet består av Anders L. Rasmussen på vokal og gitar, Helge Nyrud på bass og Børge Bendiksen på trommer. Alle tre bandmedlemmene har mange år bak seg i utallige rockeband både fra Tromsø og utenbys.

Earlier Event: November 9
Happy Together
Later Event: November 9
Skeives rettigheter under kraftig press