Back to All Events

Big Daddy Karsten på Bastard Bar

  • Bastard Bar Strandgata 22 Tromsø, Troms, 9008 Norway (map)

Norges eneste åpne homofile rapper, Big Daddy Karsten, kommer til Tromsø Arctic Pride og holder en spesiell konsert i anledning festivalen. Det skjer torsdag 9. november på Bastard Bar.

Vi er kjemepstolte over å kunne presentere ett av landets største navn innen hip hop og rap på årets festival. I samarbeid med Bastard Bar får vi Big Daddy Karsten Marcussen til å ha en intimkonsert på utestedet.

Den profilerte rapperen kom ut av skapet i fjor høst, og fikk enorm oppmerksomhet etter dette. Han er den eneste innen sin musikkstil som har stått åpent frem som homse. Hiten "Hold kjeft!" tar et kraftig oppgjør med eventuelle negative reaksjoner på at han er åpen. Men han har i en rekke intervjuer fortalt at reaksjonene - også fra rap-miljøet - har vært positive i ettertid.

Torsdag 9. november klokken 22:30 blir det heftig på Bastard Bar.

cc: 150 kr

Earlier Event: November 9
Skeives rettigheter under kraftig press
Later Event: November 10
Kunsten å være syndig