Den Store Pride-Festen
Nov
11
to Nov 12

Den Store Pride-Festen

Festcollage.jpg

Årets morsomste fest!

Pride-festen i år byr på supershow med Hans Esben Gihle og Trond Nagell Dahl som byr på hightlights fra Totens største diva, Randi Aasa. Denne sprelske dama byr på freske spark til høy og lav, stræit og skeiv - alt til swingede svensktoppar-beat.

Deretter snurrer Tromsø store internasjonale DJ Charlotte Bendiks heftige, sexy og svært dansbare toner langt ut i natten slik at du garantert må røre på dansefoten i foajeen på Hålogaland Teater.

Pris:
Har du kjøpt armbånd på forhånd, kommer du inn gratis
Kjøp av arbånd i døra: Ordinær kr 200, FRI-medlemmer kr 150
Armbånd selges hver dag mellom 16-18 på Lugar 34 i Storgata 34.

View Event →
Bound
Nov
11
6:00 PM18:00

Bound

BOUND (1996)
Regi: Larry Wachowski, Andy Wachowski
Manus: Larry Wachowski, Andy Wachowski
Med: Jennifer Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano, Barry Kivel, Christopher Meloni, John P. Ryan, Peter Spellos, Richard C. Sarafian, Mary Mara

I en koffert på et skrivebord i en leilighet i Chicago ligger to millioner dollar: Nyvaskede penger som venter på å bli hentet av den høyt respekterte og mektige mafiabossen Gino Marzzone. Caesar vasker penger for Marzzone, og deler leilighet med Violet, kvinnen han har vært sammen med de siste fem årene. 

Corky er en enslig håndtverker som nylig har sluppet ut av fengsel, et sted hun ikke vil se innsiden av igjen med det første. Men to millioner dollar kan få hvem som helst til å gjøre uventede ting.

View Event →
Sniktitt på “Tobias og dagen det smalt"
Nov
11
5:00 PM17:00

Sniktitt på “Tobias og dagen det smalt"

Webbanner_Tobias.jpg

Velkommen til en sniktitt på "Tobias og dagen det smalt" med Rimfrost Teaterensemble. Dette er et spesieltilbud for deltakere på Tromsø Arctic Pride. Etterpå blir det en samtale med aktørene.

Tobias har nesebloddytta Gøran - skolens skumleste gutt - fordi han ikke fikk være med og leke med guttene.

- Ingen jenter får være med!, sier Gøran. Men Gøran vet ikke at Tobias ikke er Cecilie som han ser ut som. Ikke en gang mamma og pappa vet det. Bestisen Pauline og den usynlige dinosaureksperten Konrad prøver å hjelpe Tobias, likevel føles det like ille som da meteoren krasjet inn i jorden og dinosaurene døde. Men noen ganger er det kanskje nettopp et meteorkrasj som må til før ting kan bli bra igjen.

"Tobias og dagen det smalt" er basert på intervjuer med barn om temaet barn og kjønnsidentitet, og med personer født i feil kropp om deres barndom. Forestillingen har premiere 23. november på Hålogaland Teater.

View Event →
Parade
Nov
11
1:30 PM13:30

Parade

Parade12.jpg

For fjerde år på rad skal vi arrangere Tromsø Arctic Pride. I år vil vi ha DEG med for å feire kjærligheten og mangfoldet i solidatitets-byen Tromsø lørdag 11. november kl 14:00.

Lørdag 11. november klokken 14:00 går pride-­paraden fra Stortorget. Her møter du alle som vil feire mangfoldet i Ishavsbyen. I år er det viktigere enn noen gang at mange deltar og viser at Tromsø er en by som ønsker mangfoldet velkommen.

Det blir underholdning, taler og overraskelser. Etter paraden samles vi på Prelaten for å få igjen varmen.

Av praktiske hensyn ber vi grupper melde seg på paraden i forkant slik at vi kan ordne deltakerne i seksjoner. Vis at dette er en feiring av mangfold og glede og kle deg i noe varmt og fargerikt. Vis at du er der! Meld deg på til arcticpride@foreningenfri.no.

Du blir vel med?

View Event →
Tidenes MGP-Quiz og Fest
Nov
10
to Nov 11

Tidenes MGP-Quiz og Fest

OleChristian.jpg

OBS! Arrangementet er flyttet til Café Circa! Vorspeil på Lugar 34. Husk at quizen begynner klokken 21:00 PRESIS på Café Circa!

Ta med deg venner av alle slag og kom på Grand Prix Quiz. Her kan alle delta uansett kunnsakpsnivå. Har du ikke noe lag så joiner du et. Innimellom quizen blir det gjensyn og gjenhør med klassikere du ikke ante du likte. Og du, det blir selvsagt Sparboe Spesial med uante mengder glitter, glamour og grusomheter.

Quizmaster, festmaster og VJ er NRKs ubestridte MPG-nerd, Ole Christian Øen. Han er også er kommentator forMGP i NRK radio med eget nerdeprogram og er Radio Norges egen hushomse. Han borger for høy kitch-faktor, strålende musikalske innslag og masse tull og tøys - koblet med store mengder fakta.

Hvert lag betaler 20 kroner i deltakeravgift og det er max 5 personer per lag (4 kr/person). Det vanker flotte premier til vinnerne!

Velkommen til en uforglemmelig aften! 

View Event →
Kunsten å være syndig
Nov
10
6:00 PM18:00

Kunsten å være syndig

Syndig.jpg

Denne filmen handler om Ahmed, verdens sannsynligvis første åpne homo fra Sudan, et av de få landene i verden der det fortsatt eksisterer dødsstraff for sex mellom menn.
"Kunsten å være syndig - samtaler med min skeive venn”, som filmen heter, er produsert i samarbeid med Sex&Politikk, Skagerak Film og regissør er Ibrahim Mursal . 

Det blir visning av filmen og en samtale etterpå med folkene bak filmen. Dette blir et unikt innblikk i et land og en kultur vi sjelden hører noe om. Og enda sjeldnere at vi får historien herfra fra et skeivt perspektiv.

Filmen hadde premiere i Bergen under Regnbuedagene og ble også vist under Oslo Pride som avslutningsarrangementet i Pride House til et overfylt Eldorado. Videre ble den vist under Skeive Sørlandsdager og den var en del av åpningen av Trondheim Pride. 

View Event →
Big Daddy Karsten på Bastard Bar
Nov
9
10:30 PM22:30

Big Daddy Karsten på Bastard Bar

Norges eneste åpne homofile rapper, Big Daddy Karsten, kommer til Tromsø Arctic Pride og holder en spesiell konsert i anledning festivalen. Det skjer torsdag 9. november på Bastard Bar.

Vi er kjemepstolte over å kunne presentere ett av landets største navn innen hip hop og rap på årets festival. I samarbeid med Bastard Bar får vi Big Daddy Karsten Marcussen til å ha en intimkonsert på utestedet.

Den profilerte rapperen kom ut av skapet i fjor høst, og fikk enorm oppmerksomhet etter dette. Han er den eneste innen sin musikkstil som har stått åpent frem som homse. Hiten "Hold kjeft!" tar et kraftig oppgjør med eventuelle negative reaksjoner på at han er åpen. Men han har i en rekke intervjuer fortalt at reaksjonene - også fra rap-miljøet - har vært positive i ettertid.

Torsdag 9. november klokken 22:30 blir det heftig på Bastard Bar.

cc: 150 kr

View Event →
Skeives rettigheter under kraftig press
Nov
9
8:00 PM20:00

Skeives rettigheter under kraftig press

Internasjonalt seminar.jpeg

Tromsø Arctic Pride, Amnesty og Internasjonalt Seminar arrangerer debatt om situasjonen for LHBT-personer i vårt nærmeste naboland.

Over hele verden forfølges mennesker på grunn av sin seksuelle orientering og kjønnsidentitet. Homofili er fremdeles kriminalisert i 76 land i verden. I seks andre land i verden kan du bli dømt til døden for homofili.

På Internasjonalt seminar har vi invitert rådgiver Patricia Kaatee i Amnesty International til å snakke om hvor og hvordan forfølgelsen av LHBT-personer forgår i dag og hvordan Amnesty jobber med disse sakene. Hun vil belyse dette arbeidet gjennom eksempler fra Egypt og Russland.

I panelet finner vi også to av Russlands mest sentrale LHBT-aktivister som gir førstehåndsinformasjon om situasjonen både i Russland og Tsjetsjenia.

Innledere på Tromsø bibliotek og byarkiv:
Patricia Kaatee, Amnesty international
Valentina Likhoshva, Maximum
Ekaterina Petrova, Russian LGBT Network
Ordstyrer: Ole-G. Solheim, Amnesty International

View Event →
Konsert med Ohmwork
Nov
9
7:00 PM19:00

Konsert med Ohmwork

Ohmwork.jpg

Ohmwork spiller for første gang på Tvibit! 9. november blir det en skikkelig hardrock-konsert du sent vil glemme! Ohmwork spiller eget materiale, fra Storm Season (2014), ShadowTech (2015) og ikke minst mange låter fra deres nye utgivelse, Alyssa Drone (slippdato: 20. oktober på alle digitale plattformer og som 2LP og CD.)

Kryp spiller support!!

Ohmwork er en powertrio fra Tromsø som spiller hard rock/metal. Stilmessig kan man forestille seg at bandet har den ene foten i sent 70-tall og den andre i 2017. Bandet karakteriseres som høyt og kraftfullt i sitt musikalske uttrykk, ispedd mye melodiøsitet.

Bandet består av Anders L. Rasmussen på vokal og gitar, Helge Nyrud på bass og Børge Bendiksen på trommer. Alle tre bandmedlemmene har mange år bak seg i utallige rockeband både fra Tromsø og utenbys.

View Event →
Happy Together
Nov
9
7:00 PM19:00

Happy Together

HAPPY TOGETHER (1997)
Regi: Wong Kar-wai
Manus: Wong Kar-wai
Med: Leslie Cheung, Tony Leung, Chang Chen

Yiu-Fai og Po-Wing kommer til Argentina fra Hong Kong og legger ut på en lang og merkelig bilferie. Raskt merker vi at det er noe som skurrer og forholdet deres bare flyter av gårde, uten at noen av dem har kontroll.

Yiu-Fai er frustrert og begynner å jobbe på en tango-bar slik at han tjene penger til billetten hjem til Hong Kong. Når så Po-Wing en dag kommer hjem, forslått og blodig, viser Yiu-Fai omtanke, men han er ute av stand til å gå intimt og nært inn i forholdet igjen. Når alt kommer til alt er Po-Wing egentlig ikke klar for å binde seg eller gå helt og holdent inn i et forhold.

Yiu-Fai har fått jobb på en kinesisk restaurant og treffer etter hvert den vakre og ungdommelige Chang fra Taiwan. Yiu-Fais liv får en ny og levende retning, mens Po-Wings liv er en bitter kontrast til den tidligere partner.

Happy Together er blitt en klassiker både på skeive filmfestivaler og andre festivaler, og står sterkt som en av de beste skeive kvalitetsfilmene fra årene før 2000.

View Event →
Regnbuemesse
Nov
9
6:00 PM18:00

Regnbuemesse

Regnbuemesse.jpg

Under Tromsø Arctic Pride inviterer Tromsø Domkirke og domprost Stig Lægdene til regnbuemesse torsdag 9. november kl. 18.00. Enkel mat serveres i forkant.

Arrangør: domprosten i Tromsø domprosti, Tromsø kristelige studentforbund med flere.

Predikant: Domprost Stig Lægdene. Grønnåsen kirkekor deltar. Lystenning.

Tema: "Fryktløs kjærlighet"

View Event →
The Children’s Hour
Nov
8
9:00 PM21:00

The Children’s Hour

THE CHILDREN’S HOUR (1961)
Regi: William Wyler
Manus: Johns Michael Hayes, Lillian Hellman
Med: Audrey Hepburn, Shirely MacLain, James Garner

The Children’s Hour (Løgnen på norsk) er basert på et skuespill av Lillian Hellman fra 1934. Handlingen er lagt til en privat pikeskole som drives av bestevennene Karen Wright (Audrey Hepburn) og Martha Dobie (Shirley MacLaine).

Når den nesevise eleven Karen Balkin blir tatt på fersken for nok en rampestrek, får hun skjenn og blir straffet. Hylende løper hun til sin velstående tante Fay Bainter og sladrer. Samtidig slenger hun ut en setning som hun utvilsomt har lest i et magasin ett eller annet sted, og beskylder beskylder Hepburn og MacLaine for å ha et "unaturlig forhold “. 

Den flåkjefta Balkins-jenta sprer stadig flere løgner og ondskapen  bare vokser. Ryktene sprer seg til elevens foreldre, og de trekker ungene ut av skolen, en etter en. Dette medfører at Hepburn og MacLaine saksøker Bainter for løgn og bedrag, med de taper saken når gamle Miriam Hopkins (som er Hepburns tante) nekter å vitne i saken.

Rettssaken tærer på forholdet mellom Hepburn og kjæresten hennes, som spilles av James Garner. På samme måte må vennskapet mellom Hepburn og MacLain tåle sterke påkjenninger på grunn av unge Karen Balkins sleivkjeft. Det får følger ingen kunne ane og skaper ubotelig skade.

Regissør William Wyler regisserte også den første filmversjonen av Children's Hour fra 1936 som het These Three. Men på grunn av sensurbegrensninger den gangen ble første versjon fortalt uten lesbisk vinkel (den lille jentas anklager går på en antatt romantisk trekant mellom de to damene og en mannlig venn) . 

View Event →
Slik blir din nye skeive hverdag
Nov
8
7:00 PM19:00

Slik blir din nye skeive hverdag

TAP095B.jpg

Tromsø kommune får i høst en "Ny handlingsplan 2017-2021 for kjønns- og seksualitetsmangfold i Tromsø". Denne skal vedtas i kommunestyret 22. november.

På Lugar 34 kan du høre spesialrådgiver Bi Haavind og politikerne bak planen fortelle hva den betyr for den skeive befolkningen. Hvilke forslag til tiltak har de og hvordan skal de finanisere det? Kom og hør hvordan din nye skeive hverdag i Tromsø blir.

View Event →
Informasjonsmøte om PrEP, PEP og SOI
Nov
8
6:00 PM18:00

Informasjonsmøte om PrEP, PEP og SOI

PrEP.jpg

Lurer du på hva PrEP og PEP er og om det kan være noe for deg? Har du hatt en glipp seksuelt? Om man har vært utsatt for en risikosituasjon kan PEP gis som medisin som kan hindre at hiv-viruset ikke får kommet inn i cellene og reprodusert seg.

Det er mange spørsmål rundt PrEP og hvem som bør ta denne medisinen mot hiv-viruset. Vi tilbyr noen av svarene. Seksjonsoverlege Vegard Skogen på UNN og leder for Helsetjenesten på Helsetjenesten, Sosialmedisinsk senter gir deg oppdatert og nyttig informasjon i uformelle omgivelser. 

PrEP-bruker og aktivist Torgeir M. Landaas kommer og forteller om sine erfaringer med PrEP, og hvorfor han mener det fungerer. Han er medlem og frivillig i HivNorge og initiativtaker til Facebook-gruppen «PrEP – Nye veier til HIV-forebygging og sex» og har holdt foredrag om PrEP i flere land.

View Event →
Bound
Nov
7
8:45 PM20:45

Bound

BOUND (1996)
Regi: Larry Wachowski, Andy Wachowski
Manus: Larry Wachowski, Andy Wachowski
Med: Jennifer Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano, Barry Kivel, Christopher Meloni, John P. Ryan, Peter Spellos, Richard C. Sarafian, Mary Mara

I en koffert på et skrivebord i en leilighet i Chicago ligger to millioner dollar: Nyvaskede penger som venter på å bli hentet av den høyt respekterte og mektige mafiabossen Gino Marzzone. Caesar vasker penger for Marzzone, og deler leilighet med Violet, kvinnen han har vært sammen med de siste fem årene. 

Corky er en enslig håndtverker som nylig har sluppet ut av fengsel, et sted hun ikke vil se innsiden av igjen med det første. Men to millioner dollar kan få hvem som helst til å gjøre uventede ting.

View Event →
Kom ut, jævla homo!
Nov
7
8:00 PM20:00

Kom ut, jævla homo!

Håkon og Gisle.jpg

Håkon Sandmo Karlsen (19) fra Kvaløya kom ut på direkten for foreldrene sine i TV-programmet "Jævla homo!" i høst. Programmet er laget at Gisle Agledahl og har fått både skryt og ris, men ingen forholder seg nøytralt. Med i panelet er også Michelle Buer. De kommer til Tvibit for å snakke om å komme ut og hvordan TV-serien ble til. 

Samtaleleder er festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen

View Event →
God’s Own Country
Nov
7
6:30 PM18:30

God’s Own Country

GOD’S OWN COUNTRY (2017)
Regi: Francis Lee
Manus: Francis Lee
1t44min

God's Own Country begynner som gjørmete britisk landsbyrealisme, og utvikler seg til det som må være årets mest romantiske film. Johnny er en ung odelsgutt i Yorkshire som undertrykker sine homofile følelser gjennom slåsskamper og drikking. En dag ansetter faren rumenske Gheorghe for å hjelpe Johnny på gården. Dermed oppstår en ordknapp romanse mellom den kjekke migrantarbeideren og den tilsynelatende livstrøtte britiske slasken. Flere har sett likheten mellom God's Own Country og Ang Lees moderne klassiker Brokeback Mountain. Regissør Francis Lee har imidlertid andre mål enn å fortelle hvor vanskelig det kan være å være seg selv i et homofobt samfunn. I stedet har han laget en vakker og varm kjærlighetshistorie som det er umulig å ikke bli berørt av.

God's Own Country vakte stor begeistring blant både publikum og kritikere da den ble vist under Berlinalen tidligere i år. Siden har den gått en seiersgang på festivaler verden over, og rasket med seg flertallige priser og lovord underveis. 

Filmen ble dessuten vist i konkurranseprogrammet under årets Oslo Pix, hvor den fikk hederlig omtale av juryen, som uttalte: "God's Own Country er en romantisk film, hvor kontrastene mellom menneskenes og naturens brutalitet og skjønnhet gjenspeiles i et nært og ekspressivt billedspråk. (...) som tilskuer våger man å tro på at det er håp for mennesket."

 

View Event →
Skråmandag kickoff / High Heeled Giants
Nov
6
to Nov 7

Skråmandag kickoff / High Heeled Giants

Bastard.jpg

We PROUDLY present to you SKRÅMANDAG, every monday, every week and every month at Bastard Bar.

Skråmandag is a concept with focus on provinding a safe arena where people of all sexual orientations and gender idetities can meet, great, debate and have fun. 

There will be various DJs and concerts in the future, but to give you a kickoff you're not going to forget easy, we're starting this adventure , on the first night of Tromsø Arctic Pride week, with fresh, new and exciting electro duo High Heeled Giants
DJ Sex Positiv is playing fitting tunes before and after concert. 

High Heeled Giants is a duo consisting of Helle Larsen and Øivind A. Sjøvoll. Helle is a singer and composer in the indie-rock band Jadudah, which have had quite a success in Norway with their debut album "Strangers" and new single. Øivind on the other hand comes from the underground electronic scene. He has released and album and several singles under his Kohib alias on Beatservice Records, and on profiled labels like Paper and Sprechen (UK), and SpinSpinNYC (US). Hes music is ranging from electronica and electro-dub on the Beatservice album "Make Fire", to housey dancefloor grooves on his lates EP's and singles. On this collaboration project, he returns to his electronica roots, this time with a melody-oriented approach. Helle and Øivind make music as if Nick Cave and Fever Ray was left alone in a distant, deserted Norwegian fjord. Moody, pompous and playful. "Fake Ventetta" was the first taste in the spring, a moody downbeat electronica track. The new single - We were Gods is more upbeat electro-pop, but still with the moody, mewlancholic backdrop.

Check it our here: https://open.spotify.com/album/5IdBbiSjAxcUgxypRFCxSu

ID - 18
CC - NOK 100
CC for those with Arctic Pride festival bracelet - 50kr

View Event →
God’s Own Country
Nov
6
8:30 PM20:30

God’s Own Country

GOD’S OWN COUNTRY (2017)
Regi: Francis Lee
Manus: Francis Lee
1t44min

God's Own Country begynner som gjørmete britisk landsbyrealisme, og utvikler seg til det som må være årets mest romantiske film. Johnny er en ung odelsgutt i Yorkshire som undertrykker sine homofile følelser gjennom slåsskamper og drikking. En dag ansetter faren rumenske Gheorghe for å hjelpe Johnny på gården. Dermed oppstår en ordknapp romanse mellom den kjekke migrantarbeideren og den tilsynelatende livstrøtte britiske slasken. Flere har sett likheten mellom God's Own Country og Ang Lees moderne klassiker Brokeback Mountain. Regissør Francis Lee har imidlertid andre mål enn å fortelle hvor vanskelig det kan være å være seg selv i et homofobt samfunn. I stedet har han laget en vakker og varm kjærlighetshistorie som det er umulig å ikke bli berørt av.

God's Own Country vakte stor begeistring blant både publikum og kritikere da den ble vist under Berlinalen tidligere i år. Siden har den gått en seiersgang på festivaler verden over, og rasket med seg flertallige priser og lovord underveis. 

Filmen ble dessuten vist i konkurranseprogrammet under årets Oslo Pix, hvor den fikk hederlig omtale av juryen, som uttalte: "God's Own Country er en romantisk film, hvor kontrastene mellom menneskenes og naturens brutalitet og skjønnhet gjenspeiles i et nært og ekspressivt billedspråk. (...) som tilskuer våger man å tro på at det er håp for mennesket."

View Event →
Skeiv Film&TV-Quiz
Nov
6
8:00 PM20:00

Skeiv Film&TV-Quiz

QuizWEB.jpg

Film- og TV-Quiz i Teaterkafeen på Hålogaland Teater er kjempepopulært, og denne kvelden blir det enda bedre når spørsmålene får en umiskjennelig skeiv vridning.

Skjerp de små grå, ta med deg venner og dann et lag. Da er det klart for tidenes artigste quiz. Fine premier!

View Event →
Offisiell åpning
Nov
6
1:00 PM13:00

Offisiell åpning

ÅPning.jpg

Vi åpner festivalen med å heise regnbueflagget i flaggstangen utenfor rådhuset. Deretter går vi inn i foajeen i rådhuset, hvor den offisielle åpningen skal foregå.

Ordfører i Tromsø, Kristin Røymo, vil foreta åpningen og holde en kort tale. Lisa Skoglund står for underholdning og vi serverer en velkomstdrink.

View Event →
Skeive Stier går skeive trapper
Nov
5
1:00 PM13:00

Skeive Stier går skeive trapper

Skeive stier.jpg

Lesber, homser og homovenner som trenger å sherpe seg møter opp på Fjellheisen nedre stasjon og innleder en sprek pride-uke med en frisk springmarsj/svett pustetur (stryk det som ikke passer). Vi går opp den fantastiske sherpatrappa og drikker kaffe på Fjellstua. Nedturen er valgfri og værtilpasset; heis, sherpatrapp eller den lange sløyfa sørover og ned. Værforbehold, men litt vind og regn tåler vi!!

View Event →
Deming
Nov
4
3:00 PM15:00

Deming

DEMING (2015)
Regi: Paul Tunge
Manus: Paul Tunge
Med: Joachim Kvamme, Jørgen Hausberg Nilsen

I den norske lavbudsjettsfilmen Demning av Paul Tunge glir det vakre gradvis over i det vonde, på en særdeles gripende måte. Ikke takket være store, dramatiske fakter, men som et resultat av at filmskaperen til de grader behersker antydningens kunst.

Vårt første møte med de to unge mennene i Demning – før vi får noen informasjon om hvem de er og hvilke mål de har – fremstår underlig, nesten meningsløst. Kameratene har søkt ly for været, og beskriver hverandre i rosende ordelag, før de fortsetter på en slags treningsøkt. Til slutt omfavner de hverandre.

Scenen presenterer kjernen av hva Demning kommer til å dreie seg om, og får en utvidet betydning etter hvert. Samtalene mellom de to er ikke kjærlighetserklæringer, men uttrykk for forventningene de har til hverandre – hvordan de ønsker og håper at den andre skal være. Tåken innhyller dem i en drømmeaktig atmosfære – en romantisk illusjon, som gradvis vil slå sprekker.

Hovedpersonene (navnløse, men titulert i rulleteksten som J og Jo) er forskjellige i lynne og utseende: Jo (Joachim Kvamme) er høy, spinkel og innadvendt, mens J (Jørgen Hausberg Nilsen) er kortere, barskere, mer maskulin – og med en trang til å vise det. De to har hatt en one night stand, og J har av en eller annen grunn invitert med Jo på en vandring over vestlandsvidda.

View Event →