Clarion Hotel The Edge er hovedpartner for festivalen

Fra venstre: Hotel Manager Marianne Høybakk, hotelldirektør Øyvind Alapnes og festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen. Foto:Clarion.

Fra venstre: Hotel Manager Marianne Høybakk, hotelldirektør Øyvind Alapnes og festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen. Foto:Clarion.

Når Tromsø Arctic Pride skal arrangeres for femte år på rad, er det med Clarion Hotel The Edge som hovedpartner. For hotellet er det viktig å markere mangfold og at det er rom for alle.  
-­‐ Hos oss er det rom for alle. Vi tror på mangfold og at man har behov for alle regnbuens farger og ulikheter for å lykkes, både som selskap og i et samfunn. Våre gjester er også ulike, sier Øyvind Alapnes som er direktør for Clarion Hotel The Edge i Tromsø. 
-­‐ Vi gleder oss til å være en del av Tromsø Arctic Pride i november, tilføyer han. 

Ett steg opp
-­‐ Det samarbeidet vi har fått med Clarion gjør at vi kan videreføre festivalen i den retningen den har tatt de siste årene. Dette legger til rette for at vi kan ta det nødvendige steget opp, sier festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen. 
Han legger til at samarbeidet med Clarion er av stor betydning. 
-­‐ En viktig del er det økonomiske. Men vel så viktig er symbolverdien av samarbeidet. At en stor hotellkjede går inn i dette viser hvor viktig arbeid festivalen driver med.  

Holdningsvalg
Han mener Clarion har tatt et holdningsvalg ved å støtte pridefestivaler flere steder og beskriver det som beundringsverdig.  
-­‐ Det er flere bedrifter ved de øvrige pridefestivalene i landet som har sett verdien av å vise hvilke holdninger egen bedrift står for ved å støtte pride. Clarion går nå fremst i rekken av forhåpentligvis flere andre bedrifter i Tromsø, avslutter festivalsjefen. 
Tromsø Arctic Pride setter også pris på å ha Tromsø Sentrum AS med på laget som samarbeidspartner og tilrettelegger. Gjennom dette samarbeidet viser festivalen enda tydeligere at den er en sentrumsfestival, og ønsker i samarbeid med alle andre aktører i Tromsø sentrum å skape liv, farge og varme i en kald novemberuke.