Lag det kuleste innslaget i paraden

For fjerde år på rad skal vi arrangere Tromsø Arctic Pride. I år vil vi ha DEG med for å feire kjærligheten og mangfoldet i solidatitets-byen Tromsø lørdag 11. november kl 14:00.

Lørdag 11. november klokken 14:00 går pride-­paraden fra Stortorget. Her møter du alle som vil feire mangfoldet i Ishavsbyen. F.eks. de to kvinnene i 20-­årene som har funnet kjærligheten og foreldrene til den ene av jentene som er glad for at dattera deres har funnet kjærligheten, og naboen til foreldrene som er glad for at mennesker finner sammen.  
Du finner Hans i tiende. Han har fortalt klassen at han liker både gutter og jenter. Derfor går alle klassekameratene og lærerne i paraden sammen med Hans. Der er også alle på juniorlaget i fotball. De er solidariske og går i paraden. De går ved siden av direktør Andersen i det store bilfirmaet. Alle ansatte vil vise at deres firma jubler for mangfold og toleranse. Det er de stolte av. De får følge av fagforeningene, sangkoret til mor, husflidslaget, vennegjengen, gutta fra puben, de som driver puben, studentene på universitetet og deres lærere. I dette lange toget finner du kirurgene, brannkonstablene, prestene, politifolkene, kulturarbeiderne, de arbeidsløse, fiskerne, forskerne, bestemødrene, journalistene, snekkerne, bøndene, familiene, vennene og kollegaene. De har én ting til felles: 
De vil feire mangfoldet i Tromsø og de de vil vise at kjærlighet er en menneskerett og ikke kjenner noen grenser. De skal gå i pride-paraden lørdag 11. november klokken 14:00

Av praktiske hensyn ber vi grupper melde seg på paraden i forkant slik at vi kan ordne deltakerne i seksjoner. Vis at dette er en feiring av mangfold og glede og kle deg i noe varmt og fargerikt. Vis at du er der! Meld deg på til arcticpride@foreningenfri.no.

Du blir vel med?