Årets pride-café

Lugar 34.jpg

Lugar 34 i Storgata 34 er årets pride-café. Her får du gode priser hele uken hvis du har på deg pride-armbånd og her samles festivaldeltakere.

- Vi ville så gjerne være med og bidra under Tromsø Arctic Pride og er veldig glad for å være årets pride-café, forteller daglig leder på Lugar 34, Elisabet Waage Murillo.

Hver dag under festivalen - fra tidlig morgen til sen kveld - tar Elisabeth og de andre kollegaene hennes festivaldeltakere vel imot i den lille og koselige kaffen midt i Storgata. Her serveres alt av kaffe og te samt at de også tilbyr byens beste bagels. Selvsagt har Elisabeth satt sammen en spesiell pride-bagels i anledning festivalen.

Armbånd org ratio.jpg

Ikke nok med det, med lugaren byr også på noen farlig gode kaker. De bakes i kafeen hver dag av de ansatte og er direkte vanskelig ikke å forsyne seg av. Lugar-gjengen har også et godt utvalg av øl og vin og drinker.

Hver ukedag mellom klokken 16 og 18 i løpet av festivalen vil det være folk til stede fra Tromsø Arctic Pride for å informere om festivalen samt å selge de lekre festivalarmbåndene. De koster 200 kroner ordinært og 150 kroner for medlemmer av FRI. Med armbåndet får du rabatt på en rekke utesteder i Tromsø i løpet av festivaluken samt at du får gratis inngang på den Store Pride-Festen lørdag i festivaluken på Hålogaland Teater.

Kom innom Lugar 34 hele festivaluken og kos deg sammen med andre festivaldeltakere og spis og drikk godt. Med festivalarmbåndet er prisene:

Øl 70,-                 Vin 88,-                  PrideBagel 73,-
Svart kaffe 15,-                  Kake 49,-