Velkommen til Tromsø Arctic Pride 2016!

I perioden 5. - 13. november 2016 feirer vi mangfoldet på 69 grader nord. Alle farger, kjønn og filer er velkommen til å feire at vi alle er unike og like mye verdt - og at vi alle har rett til å være så like eller forskjellige vi selv ønsker. La oss feire mangfoldet og gleden ved å skape varme i en kald vinteruke. 

Verdens nordligste pride byr på skeiv filmfestival, kunstutstilling, konsert, ungdomsfest, foredrag om menn og seksualitet, skeiv quiz, debatt, dypdykk i skeiv historie, skeiv utflukt, filmfest, PrideParty og - ikke minst - PARADE!

 

 

Welcome to Tromsø Arctic Pride 2016!

From 5 - 13 November 2016 we invite you to celebrate the colorful diversity at 69 degrees North. People of all colors, genders, ages, creeds and affiliations are welcome to the celebration of the plentitude of love at the world's northernmost pride festival in the lovely city of Tromsø in northern Norway.
We will celebrate a whole week underneath the flickering Northern Lights - Aurora Borealis. A week featuring a Queer Film Festival, Art Exhibitions, lectures on Men and Sexuality, Queer Quiz, a look into Queer History, Queer Picnic, Debate, Pride Party - and the PARADE.