Velkommen til Tromsø i november!

Vi har gleden av å invitere deg til verdens nordligste pridefestival i Tromsø i perioden 7. til 13. november 2016.

Vi satser for fullt på skeiv festival i Tromsø i år også. Nok en gang skal vi feire mangfoldet i Ishavsbyen med en rekke arrangementer, konserter, debatter, fester - og selvfølgelig - en svær og fargerik parade gjennom byens hovedgate lørdag 12. november.

Vi trenger DEG! Har du ideer til arrangementer eller andre ting du synes bør være med i festivalen hører vi veldig gjerne fra deg. Hvis du vil være med som frivillig vil vi også høre fra deg. Her har du en enestående anledning til å være med og lage en topp festival. Henvend deg til Tromsø Arctic Pride på tromsopride@llh.no.

Fjorårets festival ble en suksess og vi har vel så høye mål i år som i fjor. Sett av andre uke i november og bli med på å gjøre Tromsø Arctic Pride til en uforglemmelig opplevelse!

VELKOMMEN!