Valkyrien Allstars med pop up-konsert på Tromsø Arctic Pride

Tromsø Arctic Pride er utrolig stolt over å komme med en stor overraskelse. Torsdag 10. november spiller VALKYRIEN ALLSTARS pride-konsert på Café Circa i Tromsø klokken 22:00.

- Da vi fikk høre at det er pridefestival i Tromsø nå fikk vi veldig lyst til å spille konsert i Tromsø, forteller frontfigur og vokalist i Valkyrien Allstars, Tuva Syvertsen til Tromsø Arctic Pride.

Og på kort varsel klarte bandmedlemmene i Valkyrien Allstars, Øyvind A Sjøvoll på Café Cirka og festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen i Tromsø Arctic Pride å få til konserten som, sogår av stabelen allerede i morgen klokken 22 på Café Circa.

Valkyrien Allstars kommer til å spille en god del musikk fra sitt nye album «Prøv å si noe til meg nå» i tillegg fra deres store meny av kjente og kjære sanger.

- Hver gang vi har konsert prøver vi å gjøre noe som gjør akkurat den konserten litt spesiell og ulik de andre konsertene, forklarer Magnus Larsen jr.

- Og jeg lover at vi skal lage en konsert som det skeive publikumet og andre vil sette pris på, forteller vokalist Tuva Syvertsen, som selv er åpen lesbe.

Festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen er veldig glad for at at denne konsert kommer i stand.

- Det er en virkelig stor glede å få Valkyrien Allstars til Tromsø Arctic Pride og vi er veldig glad for at de har snudd på flisa og får i stand en konsert på så kort tid, sier Fredriksen.

Konserten spilles på Café Cirka torsdag 10. november klokken 22:00. Lokalet åpner klokken 20 og billetter til konserten selges i døra til kroner 200.