Stor stemning på Pride-festen

Pride-festen på lørdag ble en stor suksess med flott konsert med Espen og Divaene og platesnurring med DJ Stenersen.

Espen Bråten Kristoffersen og musikerne Ole Morten Indigo Lekang, Kent Robin Nilsen og Halvard Bruvoll skapte flott stemning da de hadde konsert som første del av pride-festen. Vokalist Espen Bråten Kristoffersen bød på en bred og variert meny av sanger Judy Garland pleide å synge og som er gjort udødelig gjennom den gamle filmdivaen.

* Se bilder fra festivalen

I tillegg spille Espen og Divaene sanger av Robyn og Rhianna og fikk folk i godt festhumør.

Etter konserten snurret DJ Stenersen, som består av Erling Falch og Knut Sætre plater fra det salige 1980-tallet og 1990-tallet slik at de aller færreste klart å å holde dansefoten stille. Teaterkafeen ble for anledningen omgjort til et fargerikt og humørfylt diskotek og folk holdt det gående til vel over stengetid.