Velkommen til den store Pride-Festen!

Den store Pride-Festen finner sted i Teaterkafeen på Hålogaland Teater i år som i fjor. I år har vi gleden av å presentere Espen Bråten Kristoffersen med band. 

De har satt sammen et spesielt program for Tromsø Arctic Pride hvor de hyller JUDY GARLAND og andre store divaer som BEYONCE og ROBYN.

En av verdens mest legendariske artister er sangeren og skuespilleren Judy Garland. Nå skal hun hylles i konserten Espen Elsker Judy. Med de beste låtene fra Garlands konsert i Carneige hall i 1961 og noen av Espens egne erfaringer som fan av Judy Garland (som kan være utfordrende når resten av guttegjengen digger fotball) ligger alt tilrette for en festkveld til ære for dama med de røde rubinskoene. Dama som har betydd og alltid vil bety mye for flere generasjoner skeive over hele verden. 

Espen har i flere år hatt stor suksess med showet Espen elsker Judy. I anledning Tromsø Arctic Pride har han satt sammen en spesielt program hvor han og bandet også hyller andre store divaer. Bandet er håndplukket fra Tromsø og består av Hallvard Bruvoll, Kent-Robin Nilsen og Ole-Morten Indigo Lekang.

 Espen er skuespiller og musikalartist og har gjort store roller på flere scener i Norge. Han har medvirket i forestillinger som: Den glade enke, Spelemann på taket, Cabaret, Grease, Spring Awakening, Kalenderpikene, Det lykkelige valg m.fl.

Her i Tromsø har han stått på scenen i Et juleeventyr og Trollmannen fra Oz. Funfact: Espen er stemmen til Klatremus i Hakkebakkeskogen-filmen som har premiere 1 juledag!

På konserten vil du få høre låter som Somewhere over the rainbow, San Fran, You're nearer, Puttin on the Ritz, og mange flere i spreke arrangement. 

Og denne kvelden får vi også noen låter fra artister som kanksje kan kalles for nåtidens Judy Garlands? Det er tross alt pride!!!

Len deg tilbake, ta deg en drink, og nyt classy, jazzy musikk som en opptakt til kveldens store fest. Etter konserten kaster DJ-duoen Stenersen (Erling Falch og Knut G. Sætre) over spakene og sørger for knall stemning og full dansefot langt ut i de små timer. 

cc 150,-