kick-off-party på Kurant

Vi starter festivalen med et vorspiel på Kurant lørdag 14. november klokken 21:00. Det blir en kveld med tema vogue for å hylle den legendariske dansen som kommer fra det skeive/svarte/latinamerikanske miljøet i Harlem, New York på 80-talet. Det blir danseopptreden, djs og andre godsaker!

Vi blander det feminine med det maskuline, viser individualitet og samhold og hvordan begge deler er like viktig. Dansegruppa Merakii ønsker å danse de forskejllige stilene og uttrykkene innen voguing og lover masser av energi, kraft og fierceness.

Meraki er en dansegruppe som spesialiserer seg innenfor voguing. De er flere proffesjonelle dansere med særegen personlighet som har funnet enn felles uttrykk gjennom voguing. Meraki har bl.a. opptrådt på Stjernekamp og gjort danseforestillingen «Home» på Dansens Hus i Oslo.