Stor stemning på Pride Party

DJ-duoen Stenersen skapte svært god stemning på lørdagens Pride Party i Teaterkafeen

DJ-duoen Stenersen skapte svært god stemning på lørdagens Pride Party i Teaterkafeen

Stor stemning da Tromsø Arctic Pride ble avrundet med stor Pride-fest. Folk danset og koste seg til minikonsert med Bow To Each Other og DJ-dueoen Stenersen.

Gjestene på årets store pride-fest tok vel imot den kritikerroste norsk-kanadiske duen Bow To Each Other da de kom på scenen rett før midnatt lørdag kveld under festivalen store fest. Guhild Ramsay Kristoffersen fra Karmøy og Megan Kovacs fra Toronto i Kanada fikk fort folk i dansestemning da de spilte sanger fra sin nye cd "My Heart is a Target", men også noen sanger fra debutalbumet "The Urge Drums" fra 2014. Det er produsert av Susanne Sandfør og fikk terningkast 5 i blant annet VG, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen mm.

TAP47.jpg

Etter den  nesten timelange konserten tok DJ-duoen Stenersen over. Den består av Knut Godskalk Sætre og Erling Falch. De startet med forrykende samling av "homohøydare" fra 1980- og 1990-tallet og fortsatte med svært dansbare hits helt frem til stengetid klokken halv fire.

Det var veldig bra oppmøte på Pride Party og stemningen var stor, både på dansegulvet og ellers rundt i Teaterkafeen.