Spiller minikonsert på Pride-festen

Norsk-kanadiske  Bow To Each Other  spiller minikonsert på den store Pride-festen lørdag 21.11 på Teaterkafeen. I tillegg spiller DJ-duoen Stenersen og det blir tango-show.

Norsk-kanadiske Bow To Each Other spiller minikonsert på den store Pride-festen lørdag 21.11 på Teaterkafeen. I tillegg spiller DJ-duoen Stenersen og det blir tango-show.

Vinteren 2014 platedebuterte Bow To Each Other, duoen som består av det norsk/kanadiske ekteparet Megan Kovacs og Gunhild Ramsay Kristoffersen, med «The Urge Drums». Det Susanne Sundfør-produserte albumet fikk strålende kritikker fra et samlet norsk pressekorps, og singelen «Darkness» ble spillelistet på NRK P3 og flere andre radiokanaler.

Nå er Bow To Each Other tilbake med sin andre langspiller «My Heart Is A Target». Denne gangen er det i all hovedsak Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) som står for produksjon, men på tre av låtene har bandet også eksperimentert med andre produsenter som Sigurd Thomassen (Pow Pow), Jens Kristian M. Rimau og duoen Atella.

Bow To Each Other spiller synthdrevet popmusikk og skal ha en minikonsert under den store pride-festen som finner sted på Teaterkafeen på Håloglaland Teater lørdag 21. november.

På den første singelen, «My Heart Is A Target / Be That One» utviser duoen umiskjennelig popteft. Og hele veien gjennom byr Bow To Each Other på overraskende detaljer, originale melodiføringer og sterke tekster. Musikalske gjester bugner det også over av, deriblant både gitar- og vokalbidrag fra Mikhael Paskalev på «Thinking ’Bout Myself».

De allerede nevnte tekstene berører en rekke ulike temaer, deriblant hvordan enkelte land behandler mennesker med alternativ legning eller kjønnsidentitet («Strobe Lights» og «She’s Beside Me») og sjenanse og depresjon i låter som tittelsporet «My Heart Is A Target» og «Be That One».

I tillegg spiller DJ-duen Stenersen på festen samt at det vil bli oppvisning av queer tango, i etterkant av kurset som holdes under festivalen på torsdag.

Velkommen til en fargerik og morsom fest for alle!