Skeivt bokbad

Bli kjent med den aller første norske fantasy-romanen med et homotema og fyrrige bikkjer og forvirrede fedre den sommeren da pappa og ble homo. Og møt en - til nå - ukjent lesbisk forfatter fra Tromsø.  

Festivalens bokbad begynner med en presentasjon av en lite kjent Tromsø-forfatter som skrev om lesbisk kjærlighet og begjær i Tromsø allerede i 1937. Her får du garantert vite noe nytt...

Den Tromsø-baserte forfatteren ELISABETH ØVERBERG kom i høst ut med fantasyromanen Blodets galskap. Historien tar oss 1000 år tilbake i tid, men ligner ikke på andre fantasy-romaner fra denne tidsepoken. Blant annet er det en homofil sidehistorie i beretningen.

Forfatter ENDRE LUND ERIKSEN er også Tromsø-basert. I 2012 skrev han romanen Den sommeren pappa ble homo, som ble en stor suksess blant lesere i alle aldre. Våren 2015 ble en dramatisering av boken satt opp på Hålogaland Teater i regi av peter Næss. Også dette ble en suksess.

Begge forfatterne bades av journalist Christine Kristoffersen Hansen.

Tromsø Bibliotek og Byarkiv, tirsdag 17. november klokken 19:30 - 21:00.