Stein S Fredriksen.jpg

Stein Sebastian Fredriksen

Festivalsjef

E-post: arcticpride@foreningenfri.no

Jeg har jobbet som journalist i massevis av år og jobber til daglig som informasjonsrådgiver for Hålogaland Teater. Jeg er fylkesleder for FRI Troms og er overbevist om at en skikkelig feiring av mangfoldet i Tromsø vil bidra til å bedre livsvilkårene for LHBT-folk. Ellers er jeg veldig glad i å reise, jeg har stor interesse for språk (særlig spansk) og ser veldig gjerne film og teater.

Øvind CV garasje crop.jpg

Øivind Ballovarre ØStbø

Styreleder

Jeg er opprinnelig fra Bodø, men har bodd i Tromsø i over 15 år. Jeg jobber til daglig som administrasjonssjef i Remiks Miljøpark hvor jeg er med på å utvikle fremtidens løsninger innen avfall og miljø. Jeg er spesielt engasjert innenfor klima- og miljøspørsmål, men er også i LHBTI-rettigheter gjennom Foreningen Fri Troms og Tromsø Arctic Pride. Jeg har lang erfaring med tilrettelegging av større arrangementer og festivaler, og ser frem til å få være med på å gjøre Tromsø Arctic Pride til en folkefest i Tromsø!

philip.jpg

Philip A Skau

Nestleder

Jeg jobber til daglig med kvalitet i helsetjenesten gjennom rollen som nestleder av Nasjonalt servicemiljø for medisinske kvalitetsregistre i Helse Nord. Jeg har lang fartstid i «homolobbyen», først i LLH i Oslo og Tromsø, og videre i Foreningen Fri Troms. Jeg er født og oppvokst i Oslo, men har bodd halve livet i Tromsø.

Ole Gunnar Solheim

Styremedlem

Jeg er utdannet litteraturviter og flyttet til Tromsø i 1997. Siden har jeg bl. a jobbet for Norsk PEN, TIFF, Hålogaland Teater, og jeg vært sjef for litteraturfestivalen Ordkalotten og fribykoordinator for forfulgte forfattere. I 2008 begynte jeg å jobbe som regionleder for Amnesty International. Hjertesaker som får det til å bruse i mitt aktivistblod er ytringsfrihet og diskriminering, og dette engasjementet ledet meg til arbeidet med LHBT-saker. På fritiden spiller jeg trommer i The Dunces og er langt over gjennomsnittelig interessert i teater.

trude.jpg

Trude Svardal

Styremedlem

Jeg har seks års erfaring fra design- og kommunikasjonsbransjen og er i dag grafisk designer i Oslo-byrået Big Fish. Sosial urettferdighet er et sterkt engasjement hos meg. Jeg mener at alle har glede av et åpent og nysgjerrig sinn i møte med mennesker. Det skaper bredere perspektiver for alle, ikke minst for deg selv. Ser frem til å møte deg under tidenes pride!

Daniel.jpg

Daniel Fohr

Styremedlem

Jeg kommer opprinnelig fra Tyskland og har bodd i Norge i litt over ti år. Jeg er utdannet som kokk, men jobber som lagerarbeider innen frukt og grønt. Jeg har vært styremedlem/vara i LLH/Fri-Troms i over seks år, samt at jeg er en av gründerne av Tromsø Arctic Pride. Ellers jobber er jeg aktivt som frivillig flere på ulike festivaler. Jeg er glad i musikk, dyr og natur i det hele. 

 

 

Giulia Troisi.jpg

Giulia Troisi

Styremedlem og frivilligkoordinator, Skeive Studenter

Jeg er leder av Skeive Studenter på UiT og jobber med turisme og fotografi.

Jeg holder på med å skrive en masteravhandling om skeiv turisme i Norge og skal snart i gang med et prosjekt om innvandring med fokus på skeive innvandrere.

Jeg er glad i mat, mennesker og reiser. 

 

PicsArt_07-06-01.08.21.jpg

Theo-Alyxander Fagerheim Riise

Styremedlem, Skeiv Ungdom

Jeg har hatt verv som lokallagsleder for Skeiv Ungdom Troms siden nyåret 2017. Grunnen til at jeg startet med Skeiv Ungdom var fordi jeg alltids har hatt interesse for minioritetsgrupper i samfunnet, da spesielt skeive.
En av mine største interesser er å reise og oppleve nye steder og forskjellige folk, ellers er jeg ganske intressert i politikk.

Alf-Inge square.jpg

Alf-Inge Elvegård Selstad

Paradegeneral