Bli med på parade!

I 2017 hadde vi den største paraden noen gang med 4000 deltakere. I 2018 gjentar vi suksessen lørdag 10. november klokken 14:00 når vi arrangerer en skikkelig fargerik parade gjennom Tromsøs gater. Vi inviterer alle lag, foreninger, klubber, politiske partier, bedrifter og vennegjenger til å bli med i paraden for å feire mangfoldet i Tromsø. Vi vil ha masse farger, varme og lys i toget og oppfordrer alle til å slippe fantasien fullstendig løs. Hele regnbuen skal være med.

Du som er liten eller stor, mann, kvinne, transperson, høy eller lav, tjukk eller tynn; bli med å lage tidenes mest fargerike og mangfoldige parade gjennom Tromsø sentrum.

Det er tid for å hoste opp det du har av fantasi og glede allerede nå for å gjøre paraden til tidenes skue i Ishavsbyen. 

Møt opp i god tid før klokken 14:00 lørdag 10. november på Stortorget. Av praktiske hensyn ber vi grupper melde seg på paraden i forkant slik at vi kan ordne deltakerne i seksjoner. Vis at dette er en feiring av mangfold og glede og kle deg i noe varmt og fargerikt. Vis at du er der! Meld dere på til arcticpride@foreningenfri.no.

VELKOMMEN TIL PRIDE-PARADE I TROMSØ!

BURES BOAHTIN PRIDE-VÁZZIMII ROMSSAS!

WELCOME TO THE TROMSØ PRIDE PARADE!

BIENVENID@S AL DESFILE DE ORGULLO EN TROMSØ!