Velkommen til Tromsø Arctic Pride!

I perioden 5 - 11. november 2018 feirer vi mangfoldet på 69 grader nord. Alle farger, kjønn og filer er velkommen til å feire at vi alle er unike og like mye verdt - og at vi alle har rett til å være så like eller forskjellige vi selv ønsker. La oss feire mangfoldet og gleden ved å skape varme i en kald vinteruke. Tromsø Arctic Pride er eid av Foreningen FRI Troms.

ArcticPride_Parade_Fest-2850.jpg

Vellykket festivaluke med med firedoblet deltakelse

Den fjerde versjonen av Tromsø Arctic Pride ble en umiddelbar suksess med rekordmange deltakere.

Årets program var både bredere og mer omfattende enn tidligere år, og publikum har strømmet til de ulike arrangementene. På menyen har det vært filmfestival, debatt, informasjonsmøter, MGP-quix, stort Pride Party og rekordstor parade med 4000 deltakere.

- Vi er svært fornøyd med årets festival og jeg vil rette en stor takk til alle dem som har deltatt på de forskjellige arrangementene, sier en fornøyd festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen.

Han legger til at det er ekstra gledelig at så mange unge mennesker har deltatt. 

- Det er veldig å positivt å se at så mange ungdommer og unge voksne var med på å gjøre festivalen så vellykket. Dette gir oss ekstra vilje til å lage en enda bedre festival neste år. Nå håper jeg mange melder seg på og vil være med på å lage festival andre uken av november 2018, sier han. 

bli med på paraden

I 2018 går paraden lørdag 10. november. I 2017 var vi 4000 i toget og vi oppfordrer alle til å bli med i år også.

Les mer → 

bestill Festivalhotell

Smarthotel midt i Tromsø sentrum er vårt festivalhotell under Tromsø Arctic Pride. 

Les mer  

Følg oss på Instagram  #tromsopride

Våre samarbeidspartnere

Våre bidragsytere