Velkommen til Tromsø Arctic Pride!

I perioden 5 - 11. november 2018 feirer vi mangfoldet på 69 grader nord. Alle farger, kjønn og filer er velkommen til å feire at vi alle er unike og like mye verdt - og at vi alle har rett til å være så like eller forskjellige vi selv ønsker. La oss feire mangfoldet og gleden ved å skape varme i en kald vinteruke. Tromsø Arctic Pride er eid av Foreningen FRI Troms.


ArcticPride_Parade_Fest-2850.jpg

Vellykket festivaluke med med firedoblet deltakelse

Den fjerde versjonen av Tromsø Arctic Pride ble en umiddelbar suksess med rekordmange deltakere.

Årets program var både bredere og mer omfattende enn tidligere år, og publikum har strømmet til de ulike arrangementene. På menyen har det vært filmfestival, debatt, informasjonsmøter, MGP-quix, stort Pride Party og rekordstor parade med 4000 deltakere.

- Vi er svært fornøyd med årets festival og jeg vil rette en stor takk til alle dem som har deltatt på de forskjellige arrangementene, sier en fornøyd festivalsjef Stein Sebastian Fredriksen.

Han legger til at det er ekstra gledelig at så mange unge mennesker har deltatt. 

- Det er veldig å positivt å se at så mange ungdommer og unge voksne var med på å gjøre festivalen så vellykket. Dette gir oss ekstra vilje til å lage en enda bedre festival neste år. Nå håper jeg mange melder seg på og vil være med på å lage festival andre uken av november 2018, sier han. 

Julehilsen.jpg

God jul og godt nyttår!

Vi ønsker alle samarbeidspartnere og deltakere det beste for julen og det nye året som kommer.

Årets festival ble en stor suksess med mange flere deltakere enn vanlig. Festivalen ble en stor folkefest takket være deg som deltok og deg som var samarbeidspartner. Det er viktig for at priden ble en skikkelig feiring av mangfoldet.

Nå er vi allerede begynt begynt planlegging av neste års festival, som går av stabelen 5-11. november 2018. Vi håper du vil delta da også og at du tar med deg både venner, kollegaer og familie.

bli med på paraden

Lørdag 11. november går Pride-Paraden av stabelen. I fjor var vi 1020 i toget og vi oppfordrer alle til å bli med i år også.

Les mer → 

bestill Festivalhotell

Smarthotel midt i Tromsø sentrum er vårt festivalhotell under Tromsø Arctic Pride. 

Les mer  

Følg oss på Instagram  #tromsopride

Våre samarbeidspartnere

Våre bidragsytere