Stein+Sebastian+Fredriksen+portrett.jpg

Stein Sebastian Fredriksen

Festivalsjef

E-post: arcticpride@foreningenfri.no

Jeg har jobbet som journalist i massevis av år og jobber til daglig som informasjonsrådgiver for Hålogaland Teater. Jeg sitter i styret i FRI Troms og er overbevist om at en skikkelig feiring av mangfoldet i Tromsø vil bidra til å bedre livsvilkårene for LHBT-folk. Ellers er jeg veldig glad i å reise, jeg har stor interesse for språk (særlig spansk) og ser veldig gjerne film og teater.


Alf-Inge Elvegård Selstad

Styremedlem

Jeg er 32 år, og er utdannet sanger, sangpedagog og spesialpedagog, og jobber for tiden ved Mortensnes skole som miljøterapeut. I 2008 emigrerte jeg nordover fra Oslo, men kommer egentlig fra Helgeland i Nordland. Jeg er andre nestleder i FRI Troms, og er med i FRI for å jobbe for å bedre LHBT-personers levekår. Tromsø trenger en slik folkefest som Arctic Pride i kalde november, hvor vi kan feire mangfoldet som Tromsø har å by på.


Ida Schulstad

Styremedlem

Jeg er 34 år og jobber som systemutvikler. Jeg har bodd i Tromsø siden 2012, men er opprinnelig fra Alta. Jeg har tidligere vært styremedlem og nestleder i LLH Troms, og er opptatt av at det skal finnes et variert tilbud for LHBT-personer i Tromsø. 


Ole Gunnar Solheim

Styremedlem

Jeg er en 47 år gammel litteraturviter som har bodd i Tromsø siden 1997. Etter utdanning har jeg bl. a jobbet for Norsk PEN, TIFF, Hålogaland Teater, og jeg vært sjef for litteraturfestivalen Ordkalotten og fribykoordinator for forfulgte forfattere. De siste åtte årene har jeg hatt stillingen som regionleder for Amnesty International region Nord. Hjertesaker som får det til å bruse i mitt aktivistblod er ytringsfrihet og diskriminering.